dimarts, 6 de setembre del 2022

LA BIBLIOTECA ET PORTA AL LICEU A VEURE Il trovatore de Verdi

Us volem proposar anar el divendres 28 d'octubre al Gran Teatre del Liceu, a veure Il trovatore de Verdi.   

Els seients que tenim reservats són a platea i el preu especial de l'entrada amb el programa LiceuBIB és de 90 €, el seu preu normal sense descompte va de 177 a 146 €.

La data màxima per confirmar la participació és el dilluns 10 d'octubre.

Les places són limitades, per més informació pregunteu a la biblioteca.

Il trovatore és una de les millors òperes de Verdi i una de les òperes més famoses de tots els temps. Amb la direcció musical del prestigiós Riccardo Frizza i la producció escènica d’Àlex Ollé. 

Fitxa de l'òpera

Leonora i Manrico, una parella que encarna la llibertat i l’idealisme, està condemnada per la gelosia i l’amenaça del poder. El comte de Luna, punitiu i sàdic, té una debilitat obsessiva: Leonora; mentre la misteriosa i enigmàtica Azucena custodia un secret que els destruirà a tots. Amb les seves maquinacions, convertirà Leonora en una immortal heroïna condemnada al sacrifici. Els mecanismes del drama i una profunditat psicològica subratllada per una música radiant i expansiva que desborda imaginació converteixen Il trovatore en una de les cimeres del repertori.

Trailer de la producció que es podrà veure al Liceu

LiceuBIB, és una proposta del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu, que enllaça literatura i òpera, tot animant a la lectura de textos literaris en què s’han basat algunes de les òperes que es representen al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.