dimecres, 4 de març del 2020

REUNIÓ CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - març 2020


El dimecres 11 de març de 2020 a les 20.00 hores, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes. 

El Servei de Biblioteques del Departament i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) duen a terme el projecte "Llegir el teatre", un cicle de clubs de lectura sobre textos teatrals, on ens beneficiem nombrosos clubs de lectura, entre altres el de la biblioteca d’Artesa.

El divendres 20 de març anirem al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona a veure la representació d’aquesta obra de teatre, gràcies al programa Llegir Teatre.

Títol: Justícia
Autor: Guillem Clua
Editorial: Arola Editors
Idioma: Català
Pàgines: 193
ISBN: 978-84-12010-73-64 


Sinopsi
Un jutge s'enfronta a la seva pròpia sentència
Després d’haver gaudit d’una carrera política brillant a les institucions catalanes, amb una vida pública immaculada, un destacat jutge s’enfronta als fantasmes que li turmenten secretament la consciència. A les acaballes de la seva trajectòria, els dolors familiars heretats i les dobles morals assumides amenacen amb fer trontollar l’edifici sencer del seu llegat.

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “La petita història dels tractors ucraïnes" de Marina Lewycka.