dimarts, 4 d’octubre del 2022

Lectures obligatòries de batxillerat pel curs 2022-23 disponibles a BiblioDigital


Informació d'interès per als alumnes de Batxillerat:  #BiblioDigital ha incorporat 30 lectures obligatòries de batxillerat del curs 2022-23.

Es poden agafar en préstec amb el carnet de la Biblioteca. Si teniu dubtes de com fer-ho adreceu-vos a la Biblioteca. 

Les trobareu aquí

L'eBiblioCat és la plataforma de préstec de continguts digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya accessible a tots els ciutadans amb carnet de biblioteca pública. Entre aquests continguts podeu trobar recursos en diversos formats (llibres, audiollibres, revistes, diaris, pel·lícules, audiovisuals, música, enciclopèdies, obres de referència, partitures ...) i idiomes (català, castellà, francès, anglès, alemany ...)

Permet el préstec d'obres en format digital per poder llegir-les en diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (eReaders) compatibles amb DRM (Digital Rights Management) d'Adobe Digital Editions.

Podeu accedir-hi a l’adreça: https://biblioteca.ebiblio.cat/ i també a les aplicacions mòbils (APPs) disponibles pels sistemes operatius de iOS i Android.

El projecte és promogut en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquest servei es garanteix la descàrrega, l'accés i la consulta legal de continguts digitals, que s'ofereix a través d'una plataforma senzilla i oberta als usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya.