dimecres, 14 de juliol de 2021

Vols anar al Liceu amb la biblioteca a veure l’òpera Ariadna auf Naxos?

DIMECRES 29 DE SETEMBRE DE 2021

Gran Teatre del Liceu de Barcelona

La biblioteca d’Artesa de Segre participa per quarta vegada en el programa LiceuBIB, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques i dins d’aquest programa el dimecres 29 de setembre anirem a veure l’òpera de Strauss, Ariadna auf Naxos.

Tens temps d’apuntar-te fins al 10 de setembre.

Prèviament en Pol Avinyó, historiador i coordinador al territori del Gran Teatre del Liceu, impartirà una conferència el dimecres 15 de setembre a les 18.00 hores, per contextualitzar l’òpera que anirem a veure. La xerrada repassarà l’argument de l’obra i donarà algunes claus per gaudir-la plenament.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint una proposta i recursos adreçada als clubs que tenen lloc a les biblioteques públiques de tot el territori català. Les biblioteques participants a LiceuBIB reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.

Vine a la biblioteca i t’informarem.