divendres, 16 de juliol del 2021

LES RECOMANACIONS DE L’EVA 1 fill inesperat i 1 sofà de Gemma Vilanova

Autora: Gemma Vilanova (Barcelona, 1973)

Editorial: Símbol Editors

Any de la primera edició: 2019

Llengua original: Català

Gènere: No ficció

Nombre de pàgines: 194 

Acabo de llegir el llibre i ara mateix agafaria tots els taps de plàstic que tinc a casa i els portaria al Josep, de fet, li faria una abraçada ben forta però com que sé que no li agraden em conformaria amb els taps ;)

A través de la seva experiència personal, la Gemma ens explica la història del seu fill, el #josepvalent, un nen amb trastorn de l'espectre autista, i del procés d'adaptació de tota la família a la seva arribada, amb els seus alts i baixos.

Em sembla una lectura obligatòria per aprendre valors com l'empatia, la generositat, la tolerància, tot, explicat amb una gran tendresa i amb molt i molt amor.

Gràcies, Gemma, per acostar-nos a la vida del Josep i de tants valents i valentes com ell que cada dia han de viure en aquest món normal éssent extraordinaris.

Us recomano molt el llibre, per tot això que us he comentat, i també us recomano que seguiu el seu perfil a Instagram (@josep_valent), on el podreu seguir en el seu dia a dia. M'encanta el seu somriure, somriu amb tota la cara i, per mi, això és senyal de noblesa. 

Sinopsi:

Aquest llibre és una aproximació feta, des de la tendresa, a la sacsejada que suposa la irrupció de l'autisme a la vida somiada. Què pots fer quan l'objecte més preuat del teu fill desapareix al fons d'un barranc? Què sents quan, als 5 anys, decideix fugir i no el trobes? Què et passa pel cap quan entres en contacte amb el món de les persones invisibles de la societat? . 1 fill inesperat i 1 hastag és un relat escrit en primera persona per la Gemma, la mare d'en Josep, que et permetrà posar-te a la seva pell i entendre com, amb el pas dels anys, el fill no somiat, aquell que és capaç de treure el millor i el pitjor de nosaltres mateixos, esdevé una peça clau per ser feliç a la vida.

Si voleu seguir els comentaris de l'Eva sobre els llibres que llegeix ho podeu fer al seu bloc:

https://avegadesllegeixo.blogspot.com/

I per Instagram a:

@emazab

@avegadesllegeixo