dimarts, 6 d’abril del 2021

CONFERÈNCIA Introducció de l'òpera Otello de Guiseppe Verdi

Dilluns 12 d'abril de 2021
18.00 hores
VESTÍBUL CUBBTURAL

Amb Pol Avinyó, historiador i coordinador al territori del Gran Teatre del Liceu, impartirà una conferència per contextualitzar l’òpera Otello, de Verdi.
 
La conferència repassarà l’argument de l’obra i donarà algunes claus per gaudir-la plenament.

La biblioteca d’Artesa de Segre participa per tercera vegada en el programa LiceuBIB, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint una proposta i recursos adreçada als clubs que tenen lloc a les biblioteques públiques de tot el territori català. 

Les biblioteques participants a LiceuBIB reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.

El dissabte 24 d’abril a les 19.30 hores, es farà el visionat de l’òpera Otello de Verdi a la sala del teatre del Cubbtural. L'entrada serà gratuïta.

La cultura és segura, aplicant mesures que garanteixen la correcta
execució de les restriccions decretades per les autoritats, així com el protocol desenvolupat i validat pel Procicat.