dimecres, 17 de febrer del 2021

CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - febrer 2021

El dimecres 24 de febrer de 2021 parlarem del llibre que hem llegit aquest mes.

Títol: El bouquet del miedo

Autor: Xabier Gutiérrez

Editorial: Destino

Idioma: Castellà

Pàgines: 480

ISBN: 978-84-2335-1800  

Biografia Xabier Gutiérrez

Sinopsi

En ple mes de setembre, temps de verema, hi ha pocs dies perquè comenci la recol·lecció del raïm, el subcomissari de l'Ertzaintza Vicente Parra li assignen la investigació de l'assassinat de l'enòloga Esperança Moreno, encarregada fins llavors de l'elaboració del vi de Cellers Sáenz de la finca Marbil, una de les més prestigioses hisendes de la Rioja, i productora de l'apreciat vi VVV.

El seu cos ha estat trobat sense vida al seu pis de barri antic de Sant Sebastià, enmig d'un bassal de sang i amb la gola seccionada. Tot sembla indicar que es tracta d'un crim passional, quan al cap de poques hores de trobar el cadàver, desapareix el promès de la víctima, Roberto, operador de càmera en un dels programes de televisió de cuina més reeixits de país i dirigit per un famós cuiner.

El subcomissari Parra haurà de dilucidar qui pot estar darrere d'aquest crim, alhora que la recerca de l'parador de Roberto es converteix en una carrera contrarellotge per solucionar el cas.

La intriga que jeu darrere de la litúrgia de l'elaboració del vi es barreja amb la tensió i el vertigen que envolten el món de la televisió, els seus protagonistes i els límits de els seus egos i ambicions. Ningú està fora de perill en aquests dos sectors tan competitius on el poder ho pot tot.

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “Galatea" de Josep Maria de Segarra.