divendres, 17 d’abril del 2020

CONTES AMB LA GLÒRIA Tilly Tutú d’Adèle Geras



Tilly Tutú d’Adèle Geras

Acompanya la Tilly Tutú i els seus amics en els seus primers passos de ballet. Des del moment en què la senyora Anne pica de mans per començar la classe, Tilly Tutú fa tot el possible per convertir-se en una preciosa ballarina. Però, tindrà temps d’estar preparada per a la gran funció?

Aquest és el llibre perfecte per a qualsevol aspirant a ballarina. O simplement per a aquells que gaudeixin llegint un conte il•lustrat amb magnífiques imatges que possiblement s’assemblin a la nostra realitat més quotidiana.

Adèle Geras va néixer a Jerusalem el 1944. Va passar gran part de la seva infància d’un costat a l’altre. Va estudiar espanyol i francès al St. Hildas College, a Oxford. Durant aquests anys passava gran part del seu temps actuant i cantant. Es va convertir en una escriptora a temps complet el 1976 amb la publicació del seu primer llibre. Fins el dia d’avui, Adèle ha escrit més de 100 contes per a infants. Adèle col•labora regularment amb diverses publicacions per a nens, com Books for Keeps i Carousel, Times Educational Supplement i The Guardian. Gran part de la seva poesia s’ha publicat a diverses revistes i antologies. Ha guanyat el Sydney Taylor Book Award (EEUU) i va ser finalista per al premi Observer Teenage Fiction Prize.