diumenge, 6 d’octubre del 2019

EXPOSICIÓ 50è aniversari de la Unió d’Escacs d’Artesa de Segre


Del 3 d’octubre al 30 de desembre de 2019
1r pis biblioteca

La unió d’Escacs d’Artesa de Segre va ser fundada el 25 de setembre de 1968, ara ha fet més 50 anys, amb el nom de Unión Ajedrecista de Artesa de Segre passant més endavant a anomenar-se amb el nom actual.

Va ser una entitat molt activa durant molts anys, amb forta participació en Campionats Provincials i també en tornejos a la Federació Catalana d’Escacs. Per a commemorar aquesta data els actuals encarregats d’aquest club van organitzar un torneig obert a tothom, compost per dos grups, un fins a 14 anys (Sub-14) i l’altre de 14 anys cap amunt.

Aquest torneig es va realitzar al Cubbtural, el 19 de maig d’aquest any, amb una participació de més de 50 jugadors, que van jugar 7 rondes els Sub-14 i 9 rondes l’altre grup (torneig llampec individual).

Dins les activitats de commemoració d’aquests 50 anys, a la biblioteca es pot veure una mostra amb material i documents de l’arxiu de la història d’aquesta entitat.

El correu electrònic del club és escacsartesadesegre@gmail.com on es pot demanar informació, si s’està interessat, grans i petits, a formar part del club i aprendre i jugar a escacs. El professor és en Ramon Verdés, un gran escaquista i la sala de l’associació està ubicada al Centre d’Entitats les Monges d’Artesa de Segre.