dilluns, 13 de juny del 2022

CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - juny 2022

El dimecres 15 de juny de 2022 parlarem del llibre que hem llegit aquest mes:

Títol: El secreto está en Sasha

Autor: Rafa Melero Rojo

Editorial: Alrevés

Llengua original: Castellà

Pàgines: 304

ISBN: 978-84-17077-21-1

Sinopsi

L'assassí en sèrie és una criatura d'una enorme complexitat i que camina a pas lent i segur, com un camaleó, canviant i letal, i sempre a l'aguait de la propera víctima; alguns poden cometre els seus crims durant anys abans que sorgeixi un indici que posi la policia després de la pista.

Ningú sap això millor que el sergent dels Mossos d'Esquadra Xavi Masip, que després de l'assassinat de la dona d'un empresari barceloní és capaç de lligar caps amb el cas de Sasha, una noia trobada morta en un bosc de Girona amb un estrany senyal marcat al seu cos, i de seguida s'adona que no es tracta d'un crim aïllat.

Masip no només s'haurà d'enfrontar a un criminal infinitament cruel, sinó que, a més, haurà de bregar amb la implicació de la màfia russa que controla gran part de la prostitució de la costa barcelonina i amb certes desavinences amb altres grups dels Mossos.

Per si això fos poc, la investigació farà saltar les alarmes d'altres cossos policials i Masip haurà d'incloure al seu equip la inspectora Andrea Martínez, de la Policia Nacional.

Rafa Melero Rojo és lleidatà d'adopció, encara que va néixer a Barcelona el 1972. Mosso d'esquadra de professió, va debutar al món editorial el 2013 amb la novel·la La ira del Fènix , autoeditada a Cercle Rojo. Posteriorment, el 2014, l'editorial Playa de Ákaba publica la traducció al castellà. El 2015, publica La penitència de l'alfil (Alrevés) en castellà i en català, aquesta darrera dins del seu segell negre «crims.cat», i el 2016 s'edita la seva tercera novel·la, Ful (Alrevés), guanyadora del I premi de novel·la Cartagena Negra 2017. A finals d'aquell mateix any publica El secret és a Sasha , i el 2020 Efecte col·lateral (totes dues a Alrevés).

 

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “El retrat de Doria Grey” d'Oscar Wilde.