dilluns, 28 d’abril del 2014

EXPOSICIÓ - 16 científiques catalanes

Us convidem a visitar l'exposició "16 científiques catalanes", del 5 de maig al 30 de juny de 2014 a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

Aquesta exposició està organitzada per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) i la Xarxa d'Unitats de Cultura Científica (UCC+i).

La mostra "16 científiques catalanes" es basa en el perfil de científiques en actiu que treballen tant en universitats com en centres de recerca i empreses a Catalunya. 

Aquesta exposició, que compta amb un bloc per poder ampliar la informació http://16cientifiquescatalanes.blogspot.com/, vol posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avançament de la ciència en la nostra societat.

A més, en el marc de l'exposició, la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot acollirà una conferència en la qual intervindrà una de les científiques que participen en l'exposició, la  investigadora de Montargull, Conxita Solans. La conferència, titulada "El perquè de l'exposició sobre dones científiques. Es trenca el sostre de gel", tindrà lloc el proper divendres 9 de maig a les 20..0 hores, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot.