dilluns, 28 d’abril de 2014

EXPOSICIÓ - 16 científiques catalanes

Us convidem a visitar l'exposició "16 científiques catalanes", del 5 de maig al 30 de juny de 2014 a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

Aquesta exposició està organitzada per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) i la Xarxa d'Unitats de Cultura Científica (UCC+i).

La mostra "16 científiques catalanes" es basa en el perfil de científiques en actiu que treballen tant en universitats com en centres de recerca i empreses a Catalunya. 

Aquesta exposició, que compta amb un bloc per poder ampliar la informació http://16cientifiquescatalanes.blogspot.com/, vol posar de manifest el paper fonamental de la dona en l’avançament de la ciència en la nostra societat.

A més, en el marc de l'exposició, la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot acollirà una conferència en la qual intervindrà una de les científiques que participen en l'exposició, la  investigadora de Montargull, Conxita Solans. La conferència, titulada "El perquè de l'exposició sobre dones científiques. Es trenca el sostre de gel", tindrà lloc el proper divendres 9 de maig a les 20..0 hores, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot. 1 comentari:

Lucy smith ha dit...

Esteu buscant un prestador privat? Necessites préstec amb urgència? Tens un mal crèdit? Us puc ajudar a assegurar un préstec amb un tipus d'interès tan baix com un 2%. Finançament del 100% amb documentació mínima. La nostra empresa de préstec està disposada a proporcionar tot tipus de préstecs de la vostra elecció sempre que pugueu pagar. No necessitem cap tipus de garantia. La nostra taxa d'interès de préstec és flexible perquè donem els nostres fons de préstec a un tipus d'interès de 2%. Som una empresa creditícia fiable i us assegurem que, si segueix el nostre procediment pas a pas, obtindràs el préstec aprovat i transferit a tu. Si us plau, torna-me a través del nostre mail: {lucysmithloanfirm@gmail.com} si esteu interessat en obtenir un préstec per poder donar-vos més informació sobre els nostres termes i condicions de préstec

Per accedir a la vostra elegibilitat, proporcioneu-me els següents detalls:

Nom complet:
Adreça:
Ingressos mensuals :
Total del préstec:
Durada del préstec:
Objectiu del préstec:
Número de telèfon:
Edat:
ocupació:
Escaneja la còpia de la vostra targeta d'identitat i la vostra foto:
Data de naixement :

EMPRESA DE PRÉSTEC DE LUCY SMITH
(lucysmithloanfirm@gmail.com)