dimarts, 8 d’abril del 2014

II REVETLLA DE SANT JORDI - Carta d'una desconeguda



 Us convidem a la
II Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca
El 22 d’abril de 2014 a les 20.30 hores
Àrea Activitats de la Biblioteca

Acte organitzat per la Biblioteca Joan Maluquer d’Artesa de Segre, el Club de Lectures Artesenc, l’Escola Municipal de Música d’Artesa de Segre i l’Associació Artesenca per a les Arts.


ESCOLTEM...
Carta d’una desconeguda

de Stefan Zweig

Versió lliure d’Albert Vidal

Aquest acte s’emmarca dins  la  II Revetlla de Sant Jordi a les Biblioteques Públiques de Catalunya. La revetlla s’enregistrarà i posteriorment, des del Servei de Biblioteques, es farà difusió d’un vídeo recopilatori.

Viena, 1900. Stefan és un ric novel·lista a qui agrada sortir per la nit i seduir les dones. Mentre que es canvia de casa, la filla de la veïna cau sota el seu encant: l'espia, el segueix, l'estima bojament en secret. El trobarà un dia i passaran la nit junts. Per a ell, no serà més que un capritx, per a ella serà l'amor de la seva vida.

Un vespre, en tornar a casa seva, troba una carta d'un remitent desconegut. És de la seva veïna, després de morta. Les primeres línies l'enganxen i la lectura l'ocupa finalment tota la nit. A poc a poc, descobreix un passat sota la mirada passional d'un ésser que ha ignorat.


Amb Clara Gili
i la col·laboració de Felipe Pérez Sáinz

Amb la participació del Trio Corelli:
Piano: Sílvia Ribes
Violoncel: Gerard Camats
Flauta travessera: Pau Gutíerrez

Una proposta d’Albert Vidal

Producció: Marta Frauca