divendres, 8 de setembre del 2023

EXPOSICIÓ La màgia del color al replà de Ramon Canyelles fins al 29 de setembre

Podeu veure l'exposició  fins al 29 de setembre
de 2023 al replà de l'escala. 

Fotògraf autodidacte, es va iniciar en la fotografia als anys 1970, prenent com a referents a mestres del color com ara Pete Turner i Jay Maisel, entre altres. Li agrada experimentar i aprofundir en les tècniques de presa d’imatge i de processat que resolguin situacions complexes. El seu univers fotogràfic és el paisatge, amb especial incidència en la foscor dels crepuscles, les escenes nocturnes, la fotografia astronòmica de gran camp i la fotografia subterrània derivada de l’afició a l’espeleologia.

Membre cofundador de l’Associació Fotogràfica de Gràcia “Robert de la Riba”, ha publicat fotografies en diversos llibres i revistes.

La Màgia del Color al Replà, és una exposició on la pràctica totalitat de les imatges correspon al període digital, és un recull variat i aleatori de fotografies que abracen diferents disciplines, bàsicament dels àmbits de la natura, on l’autor es
troba còmode gaudint de la solitud i del silenci que es respira en la immensitat de la nit, l’enigma dels espais de foscor i força de la saturació del color contrastat.

Instagram: @ricanyelles i @ricanyellesastro