dimecres, 3 de maig del 2023

PRESENTACIÓ DE L'EXPOSICIÓ La màgia del color al replà de Ramon Canyelles

Divendres, 12 de maig de 2023

19.00 hores

Àrea Activitats Biblioteca

La presentació anirà a càrrec del seu autor, en Ramon Canyelles.

Fotògraf autodidacte, es va iniciar en la fotografia als anys 1970, prenent com a referents a mestres del color com ara Pete Turner i Jay Maisel, entre altres. Li agrada experimentar i aprofundir en les tècniques de presa d’imatge i de processat que resolguin situacions complexes. El seu univers fotogràfic és el paisatge, amb especial incidència en la foscor dels crepuscles, les escenes nocturnes, la fotografia astronòmica de gran camp i la fotografia subterrània derivada de l’afició a l’espeleologia.

Membre cofundador de l’Associació Fotogràfica de Gràcia “Robert de la Riba”, ha publicat fotografies en diversos llibres i revistes.

La Màgia del Color al Replà, és una exposició on la pràctica totalitat de les imatges correspon al període digital, és un recull variat i aleatori de fotografies que abracen diferents disciplines, bàsicament dels àmbits de la natura, on l’autor es
troba còmode gaudint de la solitud i del silenci que es respira en la immensitat de la nit, l’enigma dels espais de foscor i força de la saturació del color contrastat.

Instagram: @ricanyelles i @ricanyellesastro

Podeu veure l'exposició  del 2 de maig al 31 de juliol de 2023 al replà de l'escala.