dimecres, 29 de juliol del 2020

CONTES AMB LA GLÒRIA Pastís per a enemics de Derek Munson


Pastís per a enemics de Derek Munson

En Claudi és l’enemic número u del protagonista d’aquesta història. Per sort, el pare és un entès en el tema i té la recepta perfecta per desempallegar-se del pitjor enemic!

Temes que es tracten: Hostilitat, amistat.

Comentaris: Es tracta doncs d’un relat de gelosia i enemistats però amb la intenció de trobar-hi una solució efectiva, una solució que arribarà a partir del canvi mateix de les pròpies actituds. Gairebé sempre solucionar un problema amb una altra persona és responsabilitat nostra i depèn de l’actitud que mostrem envers els altres i la manera com ens hi enfrontem. Aquesta història doncs, ajudarà els nens i nenes a aprendre a resoldre els conflictes d’una manera positiva; l’autor ens dóna una sèrie de bons consells que ajuden a convertir els impulsos de venjança en el començament d’una llarga i bonica amistat.

Fragment del llibre: “Hi ha una part del Pastís per a Enemics que jo no puc fer. Perquè funcioni cal que passis tot un dia amb el teu enemic. Encara pitjor, has de ser amable amb ell. Ja sé que no és fàcil, però és l’única manera que hi ha perquè el pastís funcioni”.