dimecres, 10 de juny del 2020

CONTES AMB LA GLÒRIA No som els tres porquets! d'Elisenda Roca



No som els tres porquets! d'Elisenda Roca

Un conte per deixar de ser marranets. Aquesta és la història de tres germans que van bruts com guilles, que són molt desordenats i que sempre van malgirbats.

Quan aquesta actitud faci que els amics se n’allunyin, tips de la ferum, el director de l’escola els proposarà un pacte. Seran capaços d’anar nets i endreçats una setmana?

Un conte divertit i didàctic que ensenya als petits lectors la importància dels hàbits d’higiene.

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) Es periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat col·labora a la revista Descobrir, Gente Despierta de RNE i El Món a RAC 1. 
La darrera obra teatral que ha dirigit és 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. 
Ha publicat vuit contes per a nens, un àlbum il·lustrat per Guridi, dues novel·les per a joves, dos àlbums pop up, l’un amb Paula Bonet i l’altre amb Jordi Vila Delclòs, un llibre divulgatiu sobre concepció, embaràs i postpart amb la doctora Carlota Basil i una novel·la Dues dones nues. Entre els nombrosos premis que ha rebut al llarg de la seva carrera destaquen l’Òmnium Cultural de Ràdio, l’Ondas de Televisió i el Butaca de teatre pel musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré.