dimarts, 27 d’octubre del 2015

EXPOSICIÓ - Abracadabra pota de cabra


La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot acull del 5 de novembre al 30 de desembre de 2015 a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca l'exposició:

 'Abracadabra pota de cabra!'
 
Dedicada a llibres màgics i a obres que transporten el lector "a altres mons".


La mostra, emmarcada en les Setmanes del Llibre Infantil i Juvenil de les Terres de Lleida, explica a través de diversos títols literaris com fer-se bruixa, bruixot o druida; com elaborar pocions màgiques i receptes fastigoses; o bé com salvar les bruixes i personatges que han sofert tota mena d'encanteris i s'han convertit en granota o gripau, han dormit cent anys, han pujat en una carbassa transformada en cotxe, s'han convertit en ratolins o han vist molinets que no paren de moldre sal".


L'exposició està ambientada amb tota mena d'objectes. Els visitants hi podran trobar una olla per coure les pocions amb una cullera enorme per remenar, una vareta màgica, una escombra, un barret de mag amb el conill que surt de dins en un truc i un barret de bruixa. Tampoc hi faltarà un llapis per dibuixar portes imaginàries, serps, ratolins, aranyes, llangardaixos, timó, romé i sàlvia per fer les pocions, un beuratge per tal que no surtin berrugues, un mirall màgic, sal i una ferradura per espantar les bruixes, entre d'altres objectes dedicats a la màgia.


Visita dels escolars de primària 


Els alumnes de primària de l’Escola Els Planells d’Artesa de Segre visitaran l'exposició 'Abracadabra pota de cabra!'.

Dimarts 17 de novembre a les 10:00h 2n de Primària
Dimarts 17 de novembre a les 11:00h 1r de Primària

Dimarts 24 de novembre a les 10:00h 3r de primària
Dimarts 24 de novembre a les 11:00h 4t de primària

Les visites pretenen promocionar la lectura, animant els joves a llegir els llibres que hi trobaran exposats.