dimarts, 11 de novembre del 2014

XERRADA-COL·LOQUI amb en Màrius Serra - Novembre 2014

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot us convida a la xerrada-col·loqui amb l'escriptor Màrius Serra. L'acte tindrà lloc a la biblioteca el divendres 28 de novembre, a les 8 del vespre, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

La xerrada-col·loqui amb Màrius Serra, està organitzada per la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre, l'Ajuntament d'Artesa de Segre, Biblioteques Públiques de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes. En l'acte està patrocinat per l'empresa de venda per internet de productes del Montsec La forca, i col·labora Ràdio Artesa de Segre .

La Institució de les Lletres Catalanes amb el programa "Al Vostre Gust", acosta les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra. D'aquest programa se'n beneficien els nombrosos clubs de lectura de les biblioteques del país i les entitats culturals que dinamitzen els seus programes d'activitats literàries amb la presència dels escriptors.

Per l'ocasió el Club de Lectura de la Biblioteca, ha llegit els llibres de l'autor, Plans de futur, Premi Sant Jordi 2012 i Quiet.  

Màrius Serra i Roig (Barcelona, 1 de maig de 1963) és un escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor de l'anglès i enigmista català, llicenciat en filologia anglesa a la Universitat de Barcelona.
Tot i que ja comptava amb algunes obres publicades, es va donar a conèixer l'any 1994 amb la novel·la Mon oncle. Va presentar el programa sobre llibres Alexandria al Canal 33. Ha exercit de columnista en els diaris Avui i La Vanguardia. Estudiós i col·leccionista d'enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística, és el responsable dels mots encreuats en català de La Vanguardia i responsable de l'espai L'enigmàrius d'El matí de Catalunya Ràdio. A més, col·labora en el magazín diari Divendres de TV3, en la revista digital Esguard i amb el programa de RNE No es un día cualquiera, amb un espai de mots encreuats. Des del febrer de 2013 és membre de l'Institut d'Estudis Catalans.