divendres, 4 de novembre del 2011

QUIOS.CAT

Us volem presentar el QUIOS.CAT, el Quiosc Digital de les revistes en català. És un recurs electrònic que ha subscrit el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, per tal que des del vostre ordinador pugueu accedir gratuïtament als seus continguts, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Aquest accés en format interactiu i multimèdia, dona entrada a més de quaranta revistes en català de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).Es troben els títols : Serra d'Or, Sàpiens, Guix, Infància, Cuina, Descobrir, Esquit, Agro-cultura, Alberies, Articles, BC+R, Bioritmes, Bonart, Bouquet, Cadí Pedraforca, Canvi de mentalitat, Castells, Catàleg, cupatges, De Cine, Dialogal, Dones, Eben Interiors, Els Marges, Enderrock, Entreacte, Escola Catalana, Estris, Europa de les Nacions, Foc Nou, Folc, Fòrum, Gavarres, Gegants, Guix d’infantil, Jaç, L’Avenç, L’Espectacle, la Terra, Les Garrotxes, Llengua Nacional, Nuvis, ONGC, Sons de la Mediterrània, Temps de Viure,Top Girona, Tretzevents i Viure en família.


Podeu accedir des de Quios.cat, o bé des del bloc de la biblioteca, en el lateral esquerra trobareu un enllaç directe en la icona de Quios.cat. Teniu de seleccionar la revista, com a opció primera surt l’últim número editat, però a sota veureu les primeres pàgines dels números anteriors. Dins la portada de la revista, a baix i en el centre, veureu “cop d’ull”, clicar i ja estareu dins.