dijous, 23 de febrer del 2023

VISITA AL CELLER BREGOLAT

Dissabte 4 de març de 2023 – 10.00 h

LES PLETES

Places limitades. Inscripcions a la biblioteca

973400754  /  biblioteca@artesadesegre.cat

 

La família Bregolat, provinent d'Andorra, va adquirir l'any 2003 la finca Les Pletes al terme municipal d'Artesa de Segre, entre les serres de Sant Mamet i Montclar.

Van recuperar els ceps que hi havia plantats i així, l'any 2006, començar a elaborar vins per a consum propi. Després de donar a provar petites mostres a sommeliers i restaurants, i en vista de l'èxit, l'any 2009 van comercialitzar les primeres ampolles del celler que duu el nom familiar.

Les produccions limitades del celler Bregolat permeten fer un seguiment personal de cada fase del procés de vinificació. A la vinya cuiden els ceps de ben a prop i així s'asseguren de recollir el fruit en el moment òptim. Realitzen la verema de forma manual, parcel·la a parcel·la, dividides segons les varietats blanques macabeu, garnatxa blanca, sauvignon blanc i gewürztraminer i les negres cabernet sauvignon, merlot, garnatxa i syrah.

A Bregolat consideren que el vi és cultura, per això sempre estan disposats a donar a conèixer aquesta tradició mitjançant cursos d'enologia a càrrec d'un enòleg i un sommelier, visites amb degustació de vins o maridatges i organització d'esdeveniments diversos.

 

Carretera L-512, Km 13,760. Les Pletes

25730 Artesa de Segre, Lleida

Tel.: (+34) 973 989 163

info@bregolat.com

www.bregolat.com