dimecres, 10 de gener del 2018

REUNIÓ CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - gener 2018

El dimecres 17 de gener de 2018 a les 20.00h, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes. 

Títol: El projecte Rosie

Autor:  Graeme Simsion
Editorial: La Campana Editorial
Idioma: Català

Traducció: Imma Falcó

Pàgines: 352
ISBN: 978-84-9673-59-10

Biografia Graeme Simsion

Sinopsi 

El Don Tillman pensa casar-se aviat.Però encara no sap amb qui.El Projecte Dona per Tota la Vida resoldrà el problema. El Don, amb una síndrome d’Asperger no diagnositcada que el converteix en una persona molt organitzada i sistemàtica, però incapaç de tenir relacions socials normals, ha dissenyat un qüestionari de setze pàgines per trobar la parella perfecta, que evidentment no serà ni cambrera, ni fumadora, ni bevedora, ni impuntual.

La ROSIE és tot això. I també és impetuosa, intel·ligent i guapíssima. I està intentant descobrir qui és el seu pare biològic. En això sí que el Don, professor de genètica, segurament la podrà ajudar.

El Projecte Dona per Tota la Vida li ensenya al Don unes quantes coses que no s’esperava. Per què la llargada del lòbul de l’orella no serveix com a indicador de l’atracció sexual. Per què a Nova York els gelats tenen un altre gust. Per què no ha aconseguit mai tenir una segona cita amb ningú. I per què, per molts esforços científics que facis, no trobes mai l’amor. És l’amor qui et troba a tu.

S’està traduint a 37 llengües i Sony Pictures en prepara ja una adaptació al cinema.«Per moltes riallades que provoqui aquesta meravellosa novel·la, 

 El Projecte Rosie és una seriosa reflexió sobre la necessitat que tenim de trobar companyia i una identitat pròpia.»John Boyne, autor d’El pijama de ratlles

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “El silenci de les vinyes" de Gisela Pou.