divendres, 10 d’abril del 2015

EXPOSICIÓ: Els Pitalegòrics, alumnes de l'Institut Els Planells, a les finals del Torneig Internacional de la FIRST LEGO League a Sud-àfrica

ELS PITALEGÒRICS
Qui són? Què fan? Què és la FIRST LEGO League? 

A partir de l'1 d'abril a la planta baixa de la biblioteca

Pitalegòrics és un equip participant en les finals Internacionals de la FIRST LEGO League, format per alumnes de 4t d’ESO de l’Institut  Els Planells d’aquí Artesa de Segre.

Aquest és un torneig en que participen joves de 10 a 16 anys per a que afrontin un desafiament que consisteix en tres parts: programar un robot que ha de resoldre diverses proves, resoldre un problema  concret creant una solució innovadora (World Class) i tenir integrats els valors de la FLL (inclusió, descobriment, coopertició, respecte i treball en equip) .

A les proves de la província de Lleida van quedar primers en la prova de robot i segons a la general,  això els hi va donar l’opció de poder participar en el campionat d’Espanya, que és va celebrar  a Tenerife.

A Tenerife van guanyar el premi al millor treball en equip i en la general del campionat d’Espanya van quedat cinquens!!

Aquesta posició els dóna l’oportunitat de participar en una de les finals Internacionals de FIRST LEGO League. A ells els ha tocat anar a Sud-àfrica, del 5 al 7 de maig de 2015.

Han treballat, treballen molt i tenen davant seu un gran repte. El grup és diu Pitalegòrics,  en referència a Pitàgores. 

Podeu col·laborar fen un ingrés al compte per patrocinis per Sud-àfrica:

ES68 0081 1898 8100 0102   9612