dimecres, 18 d’octubre del 2023

8a edició de la campanya "Fas 6 anys. Tria un llibre"

La campanya té lloc entre el 16 d’octubre i el 30 de novembre de 2023 i objectiu principal estimular els hàbits de lectura dels petits lectors.

La iniciativa vol estimular la creació d’hàbits de lectura entre els infants de 6 anys, té com a principal objectiu que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un acompanyant adult i que aprenguin a donar valor als llibres.

Fas 6 anys. Tria un llibre és una campanya del Gremi de Llibreters de Catalunya que compta amb el suport del Departament de Cultura a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Els 72.233 infants que aquest any 2023 facin, o hagin fet, 6 anys rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar-la pel llibre infantil que més els agradi, sempre amb l’assessorament del llibreter i d’acord amb els seus gusts personals. En cas que l’import del llibre triat sigui superior al valor de la targeta (13 euros), la persona que acompanyi l’infant haurà d’abonar la diferència de preu.

En total, s’han adherit a la campanya 487 llibreries de tot el territori català, incloent-hi establiments independents i llibreries de grans cadenes que tenen diversos punts de venda a diferents ciutats de Catalunya.