dimecres, 9 de juny del 2021

CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - juny 2021

 El dimecres 16 de juny de 2021 parlarem del llibre que hem llegit aquest mes:

Títol: Misión Olvido
Autor: María Dueñas
Editorial: Temas de Hoy
Idioma: Castellà
Pàgines: 512
ISBN: 978-84-9998-1789

Biografia María Dueñas

María Dueñas Vinuesa (Puertollano, Ciudad Real, 1964) és una escriptora espanyola en castellà. És doctora en Filologia Anglesa i professora titular a la Universitat de Múrcia. Ha impartit docència en universitats nord-americanes.

Sinopsi

Incapaç de recompondre els seus propis trossos, la professora Blanca Perea accepta a la desesperada el que anticipa com un tediós projecte acadèmic. La seva estabilitat personal acaba de desplomar-se, el seu matrimoni ha saltat pels aires. Confusa i devastada, la fugida a la insignificant universitat californiana de Santa Cecília és la seva única opció.

El campus que l'acull resulta, però, molt més seductor del previst, agitat en aquests dies per un moviment cívic contrari a la destrucció d'un paratge llegendari per tal de construir-hi un enorme centre comercial. I la tasca que l'absorbeix. La catalogació del llegat del seu vell compatriota Andrés Fontana, mort dècades enrere. Dista enormement de ser tan insubstancial com prometia. A mesura que s'afanya a vertebrar la memòria d'aquell hispanista oblidat, al costat d'ella va guanyant proximitat Daniel Carter, un col·lega americà veterà i atractiu que no ocupa el lloc que hauria d'ocupar. Entre els dos homes, un a través dels seus testimonis pòstums i un altre amb la seva complicitat creixent, Blanca es veurà arrossegada cap a un entramat de sentiments trobats, intrigues soterrades i portes sense tancar.

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “Un any a la Provença" de Peter Mayle.