dissabte, 2 de gener del 2021

4t CONCURS FOTOGRAFIES AMB DO 2021

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot convoca el 4t concurs de Fotografies amb DO, coincidint amb el programa Biblioteques amb DO.

“Biblioteques amb DO” és una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És una aposta en ferm per la difusió de la cultura del vi a través de les diverses expressions culturals amb un seguit de propostes variades i per a tots els públics que mostren els trets característics de cada territori vitivinícola.
Cada mes està dedicat a una DO. El mes de febrer és el mes de la DO Costers del Segre, per aquest motiu hem programat tot un seguit d’activitats i entre d’altres aquest concurs de fotografies i vi.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Podran participar-hi totes aquelles persones majors de 18 anys que no hagin estat implicades en la preparació d’aquest concurs. Quedaran excloses del concurs les marques comercials o empreses.

QUINA TEMÀTICA HAN DE TENIR LES FOTOGRAFIES?

La temàtica és el món del vi en sentit ampli: vinyes, paisatge, patrimoni, cellers, tines, enoturisme, festes, etc.
També es valorarà la vinculació amb el món de les lletres i la lectura i amb el territori de la DO Costers del Segre, subzona Artesa de Segre.

COM PUC PARTICIPAR EN EL CONCURS?

Els participants han d’enviar una fotografia inèdita al correu electrònic de la biblioteca:


Al correu s’ha d’adjuntar la plica amb el títol de la fotografia, el nom de l’autor, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic.

Cada participant podrà presentar a concurs un màxim de 3 fotografies.

No podran contenir material violent, ofensiu, incendiari o difamatori, i hauran de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer. Les fotografies tampoc hauran d’estar signades ni presentar cap senyal que pugui identificar a l’autor.

QUIN ÉS EL TERMINI?

Del 2 de gener al 22 de febrer de 2021. No s’acceptaran fotografies publicades fora d’aquest termini.

El jurat integrat pel personal de la biblioteca, la regidora de cultura i el celler convidat escolliran les fotografies premiades, la del 1r premi i la del 2n premi.

El jurat seleccionarà fins a un màxim de 25 fotografies per ser exposades presencialment a la biblioteca i també a les seves xarxes socials.

Els premis pels autors de les imatges guanyadores seran:
§  Un lot de llibres.
§   Un lot de vi.
§  Altres obsequis.

El lliurament de premis es farà a la biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre, el divendres 26 de febrer de 2021 i es farà públic a través de les xarxes socials.

La participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies a través dels canals de comunicació de la biblioteca organitzadora d’aquest concurs.

El veredicte és inapel·lable, i es farà públic el divendres 26 de febrer de 2021.

L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.