dijous, 30 de gener del 2020

EMPRENEDORES DEL VI


Divendres 28 de febrer de 2020
19.00 hores 
Àrea Activitats Biblioteca
 
Us convidem a l'acte de cloenda de Biblioteques amb DO 2020 de la biblioteca d'Artesa, amb l'activitat "Emprenedores del vi", el divendres 28 de febrer a les 19.00 hores, a l'Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

En un àmbit tradicionalment patriarcal i masculí com és el sector vinícola, les dones han guanyat terreny i s’erigeixen com a models femenins apassionades per la seva feina, pel vi i per la terra. Com les deesses antigues que protegien els cultius i les vinyes i transmetien la seva saviesa, les empresàries i comunicadores catalanes del vi fan prosperar l’economia local mentre impulsen els seus projectes professionals i de vida. 

En aquest cicle convidarem a Judit Sogas, viticultora, enòloga i propietària del celler Rubió de Sòls, per compartir el seu coneixement sobre el món del vi des de la seva experiència com a empresària i emprenedora. Una periodista especialitzada en el món del vi li farà una entrevista en directe davant l’audiència de la biblioteca.

Després s’obrirà el torn del debat obert per tal que el públic pugui participar oferint noves mirades, conceptes, sensacions, aportacions i respostes a la forma d’emprendre amb el vi des de la mirada femenina. 

Finalment, el celler Rubió de Sòls presentarà un vi i oferirà una degustació.

Durant el debat es farà el lliurament dels premis del 3r concurs Fotografies amb DO.