dilluns, 12 de febrer del 2018

CONCURS DE DIBUIX A L'ESCOLA ELS PLANELLS PER A ETIQUETAR EL VI "MENUT MONTSEC"

Del 29 de gener al 30 de març de 2018 
Àrea Infantil

La Cooperativa d'Artesa de Segre i l'Escola Els Planells van posar-se d'acord per a fer un concurs de dibuix entre l'alumnat del centre amb la finalitat que un dels premiats s'utilitzés com a etiqueta del vi Menut Montsec, elaborat pel Celler del Montsec de la Cooperativa d'Artesa de Segre.

Per una banda, l'Escola fa una de les labors socials més importants, com és l'ensenyament i l'educació dels nens i nenes; mentre que la Cooperativa d'Artesa de Segre és una empresa de caràcter social, sense ànim lucratiu. on s'agrupen una sèrie de persones que treballen en l'àmbit rural,  en el sector primari.

Per aquest caràcter social d'ambdues entitats i per tal de reforçar els vincles amb l'entorn, han cregut que era important una col·laboració entre elles, que s'ha materialitzat en aquest concurs.

Aquesta exposició només és una mostra dels dibuixos realitzats per l'alumnat de primària de l'Escola Els Planells, on hi podem veure aquells més ben valorats pel jurat i, naturalment, els que han estat premiats.