dimecres, 16 d’agost del 2017

REUNIÓ CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - setembre 2017


El dimecres 13 de setembre de 2017 a les 20.00h, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest estiu
Títol: El museo de la inocencia
Autor:  Orham Pamuk
Editorial: Empúries
Idioma: Castellà
Pàgines: 656
ISBN: 978-84-397-2205-2 

Biografia Orham Pamuk

Sinopsi
La història d'amor de Kemal, un jove membre de la burgesia d'Istanbul, pel seu parent llunyana Füsun és una extraordinària novel·la sobre la passió al caire de l'obsessió. El que comença com una aventura innocent i desinhibida, evoluciona aviat cap a l'amor sense límits i després, quan Füsun desapareix, cap a una profunda malenconia. Enmig del vertigen que li produeixen els seus sentiments, Kemal no triga gaire a descobrir l'efecte calmant que tenen sobre ell els objectes que alguna vegada van passar per les mans d'ella. Així, com si es tractés d'una teràpia per a la malaltia que el turmenta, Kemal es va fent amb tots els objectes personals de Füsun que es posen al seu abast. El museu de la innocència és el catàleg novel·lat en el qual cada objecte és un instant de la seva gran història d'amor. És també una visita guiada pels canvis que han convulsionat a la societat d'Istanbul des dels anys setanta fins al dia d'avui. Però, sobretot, és una exhibició de talent a càrrec d'un escriptor que, com el seu personatge, s'ha dedicat durant els últims anys a construir un museu dedicat a una de les més enlluernadores històries d'amor de la literatura contemporània.


El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “Digues que m’estimes encara que sigui mentida" de Montserrat Roig.