dimecres, 18 de gener del 2017

BIBLIOTEQUES AMB DO 2017. Febrer Costers del Segre


La biblioteca Joan Maluquer i Viladot es torna a implicar plenament en la difusió de la cultura vitivinícola participant en el programa Biblioteques amb DO

La iniciativa, promoguda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, pretén dinamitzar aquests espais i donar a conèixer les DO a partir de la vinculació de dos pilars de la cultura catalana: els vins i la literatura. 

Cada mes està dedicat a una DO, la dels Costers del Segre serà la protagonista del mes de febrer.

En aquesta edició la biblioteca ha convidat el Celler Mas Ramoneda. Durant el mes de febrer les activitats programades estaran acompanyades dels seus vins. Podeu consultar l’agenda d’activitats de la biblioteca. 

Les vinyes Mas Ramoneda caminen el corriol del costat de Montmagastre. Aquest celler té plantades set varietats diferents de raïm: Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Ull de llebre, Tempranillo, Garnatxa Tintorera i Monastrell. Aquesta darrera, autòctona, perduda i recuperada per a que torni a ser assaborida en els seus vins.
Mas Ramoneda és un celler jove, com pulcra es l’albada, però al seu costat hi ha persones amb estudis i experiència per transmetre a les taules l'essència íntegra del vi.