dilluns, 23 de maig del 2016

REUNIÓ CLUB DE LECTURA - Juny 2016

El dimecres 15 de juny de 2016 a les 20:00h, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes.  

Títol: Vés i aposta un centinella  
Autor:  Harper Lee  
Editorial: Edicions 62  
Idioma: Català
Pàgines: 300  
ISBN:  978-84-297-74-597

Biografia Harper Lee
Resum del llibre
Ens trobem davant d'un dels grans esdeveniments literaris dels darrers temps: la publicació de la primera novel·la de Harper Lee, Vés i aposta un sentinella, gràcies a l'extraordinària troballa recent del manuscrit.

A mitjan anys cinquanta, la jove Jean Louise Finch, «Scout», que viu a Nova York, torna com cada estiu a la casa familiar de Maycomb per visitar el seu pare, Atticus, un advocat d'edat avançada. En aquest tranquil llogaret d'Alabama on va passar la infantesa, Scout ha d'afrontar una sèrie de qüestions personals, socials i polítiques que involucren el poble sencer i que ns i tot fan que posi en dubte la relació amb el seu pare.

Una història commovedora, divertida i convincent en què tot un seguit de personatges únics -alguns dels més entranyables de Matar un rossinyol- viuen i s'adapten als canvis i fets turbulents que van transformar els Estats Units a mitjan segle XX i que, alhora, ofereix una perspectiva nova i fascinant sobre un clàssic. En de finitiva, una novel·la magní fca. 

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà "Els quaranta dies del Musa Dagh" de Franz Werfel.  


Sí esteu interessats en participar, passeu per la biblioteca i us informarem.