dilluns, 25 de gener de 2016

CLUB DE LECTURA AMB DO - febrer 2016

El dimecres 17 de febrer de 2016 a les 20:30h, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes.   

Títol: Les dones de la Principal 
Autor:  Lluís Llach
Editorial: Empúries Narrativa
Idioma: Català
Pàgines: 400
ISBN:  978-84-9787-961-3

Biografia Lluís Llach

Sinopsi 
Maria Roderich (la Vella), Maria Magí (la Senyora) i Maria Costa són les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal més assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l'Abadia. Elles tres, àvia, mare i filla, han fet prosperar les vinyes, després del desastre de la fil·loxera, a través d’un seguit de transformacions que consoliden el negoci del vi.

Però en la història de la Principal hi ha un punt fosc: l’assassinat d’un home que n’havia estat el capatàs, el 18 de juliol del 1936. Passada la guerra, un inspector de policia decidit a resoldre el cas emprèn una investigació que el portarà a descobrir els secrets de la família i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passió i el poder. L’Úrsula, la vella majordoma de la casa, i en Llorenç, el jove capatàs, seran molt més que simples testimonis d’aquell fet; amb ells es lliguen el passat i el futur de la història narrada en aquesta novel·la lluminosa i trepidant.
 
El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà "Quan érem feliços" de Rafael Nadal.  

Sí esteu interessats en participar, passeu per la biblioteca i us informarem.
Cap comentari: