divendres, 18 de setembre del 2015

Participació de les biblioteques a la FESTA DELS SÚPERS


En motiu de l'Any de les biblioteques el Súper3 ha plantejat al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya una acció conjunta per la qual els nens i nenes de tot Catalunya vagin a les biblioteques i descobreixin o accentuïn el gust pels llibres i la lectura.
 
L'acció comença el 21 de setembre i acaba el 4 d'octubre i poden participar tots els nens i nenes de Catalunya que decideixin apropar-se a la biblioteca del seu poble o ciutat (tant si són socis del Super3 com si no).


Amb motiu de la trama prèvia de la propera Festa dels Súpers, 17 i 18 d'octubre a Montjuïc, es demana als nens i nenes que busquin entre els llibres infantils de les biblioteques una paraula màgica (DIBUIX) que serà clau per a la història de la Festa dels Súpers d'enguany.
 

Concretament, a la trama televisiva, el Desmond, el nòvio fantasma de la Lila, buscarà desesperadament la paraula màgica entre els llibres de la seva biblioteca. El Super3 convidarà a tots els nens que facin el mateix: que vagin a la seva biblioteca i busquin entre els llibres per tal de trobar la paraula i ajudar així el Desmond i la resta de la família del Super3.


Descripció de l'acció:


L'acció consisteix en trobar entre els llibres infantils dels calaixos, BUC, aquestes impressions.

Un cop trobada la paraula màgica a la biblioteca, s’ha entrar a la web super3.cat per explicar i compartir amb d'altres súpers on i com l'has trobada.