dilluns, 29 de juny del 2015

CLUB DELEVTURA DE LA BIBLIOTECA - Juliol 2015

El dimecres,  1 de juliol de 2015, a les 20:30 h, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes.


Títol: El curiós incident del gos a mitjanit
Autor:  Mark Haddon
Editorial: La magrana
Idioma: Català 
Pàgines: 269
ISBN: 84-8264-187-2

 
SINÒPSIS   
 
Elogiada amb entusiasme per milions de lectors arreu del món, El curiós incident del gos a mitjanit és una novel·la que no s'assembla a cap altra. El narrador, Christopher Boone, té quinze anys i pateix una forma lleu d'autisme. És tot un expert en matemàtiques, però sap molt poques coses sobre els els éssers humans. Li agraden les llistes, els sistemes, la veritat... Odia el groc, el marró i que el toquin. Mai ha anat sol més enllà de la botiga de la
cantonada, però quan descobreix que algú ha matat el gos d'una veïna decideix iniciar una investigació. Lluny de fracassar, la recerca d'en Christopher, que emula el seu admirat Sherlock Holmes -el model de detectiu obsessionat amb el distanciament i l'anàlisi dels fets-, qüestionarà ben aviat el sentit comú i el comportament dels adults que l'envolten. En pocs anys, El curiós incident del gos a mitjanit ha esdevingut tot un clàssic.
 
El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà "Jo confesso" de Jaume Cabré. 
 
Sí esteu interessats en participar, passeu per la biblioteca i us informarem.