dijous, 26 de juny de 2014

EXPOSICIÓ DE PINTURA I POESIA Rosa M. Arrazola - Juliol 2014

Exposició de pintura i poesia, Miques de Rosa Arrazola.

Del 7 al 31 de juliol de 2014.
Àrea d'Activitats de la Biblioteca.

Rosa Maria Arrazola
(Barcelona, 1969) comparteix la tasca de docent de llengua a secundària amb la passió per la poesia i la pintura. 
Ha publicat dos reculls de poemes, Els silencis escrits (Grafein, 2009) i Llibre dels Xiscles, (Paralelo Sur, 2013) i tres plaquettes que acompanyen les diverses col·leccions de la seva obra pictòrica, Quadremes de l’ aigua, (2010), Mosaic (2011) i  Miques (2012). 
Els seus poemes han rebut diversos reconeixements, des del Premi Joves Poetes Catalans de la Generalitat de Catalunya l’ any 1987 fins altres més actuals com el Premi de Poesia de Sant Hilari de Sacalm per Closca i Llavor el 2010, el Premi de la Vinya i el Vi per la seva obra En Brut, el Premi Francesc Candel de Poesia per Marona  l’ any 2012, el Premi Federico García Lorca de Barcelona per La Barca i el Premi Esteve Albert de la Vila d’ Argentona per Poma Tocada l’ any 2013.

L’obra de Rosa Arrazola,  s’expressa en una fusió original  i destra del llenguatge poètic i el llenguatge  pictòric. Així,  convida  al lector/espectador a summergir-se dins un món ric d’imatges, significats sonors i plàstics, impregnats  d’un simbolisme que ens suggereix la seva recerca apassionada sobre el fet de viure. Aquesta requesta  interroga, adés amb ingenuïtat, adés carregada d’experiència, les emocions, les passions eternes, indestriables de l’inexorable pas del temps i el desig de capturar allò que és  Etern.
Així, la seva pintura i la paraula esdevenen un reflex viu d’aquesta aventura vital i artística, en la qual el traç, el color i el mot poètic aconsegueix commoure’ns i sentir l’alè de la Bellesa fugissera.