dimecres, 12 de març del 2014

EXPOSICIÓ - Revista La Palanca



Us convidem a visitar l'exposició de la revista La Palanca, publicació d'Artesa de Segre i comarca, del 10 de març al 30 d’abril de 2014 a l’Àrea d’Activitats  de la Biblioteca. 

Aprofitant l'avinentesa que la Biblioteca Municipal Joan Maluquer i Viladot mostra l'exposició "L'humor i la sàtira a les publicacions de les terres Ponent, avui" durant unes setmanes, la revista La Palanca, que està representada en l'exposició pel primer i pel darrer humoristes gràfics de la seva història, ha volgut complementar-ho amb una exposició paral·lela.

En aquesta altra exposició, més modesta en el format, hi estan representats no només els diferents humoristes gràfics que han anat col·laborant amb la revista, sinó també els il·lustradors i els dissenyadors de portades.

Volem fer una menció especial a PeEse (Pere Serra), que des del núm. 0 de la revista (desembre de 1981) ha donat vida als personatges Quimet i Cosme amb els seus acudits que encara avui apareixen de tant en tant a les pàgines de La Palanca.