dimecres, 15 de maig del 2024

LES RECOMANACIONS DE L’EVA Ningú ens va dir que seria fàcil d'Ester Invernon

Títol: Ningú ens va dir que seria fàcil

Autora: Ester Invernon Cirera (Mataró, 1973)

Editorial: La Campana

Any de la primera edició: 2023

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la contemporània

Número de pàgines: 256

Aquest any faré 50 anys, la mateixa edat de les protagonistes d'aquesta història. Amb amigues que m'acompanyen des dels temps en què érem totes petites (amb les seves peculiaritats i jo amb les meves 😅), hem compartit tota mena d'experiències, com la Sara, la Lisa i l'Eva. No obstant això, la nostra versió inclou sessions de rialles i xerrades amb una cervesa al bar d'Alentorn.

L'Ester ens transporta a un món on compartim problemes, alegries i el ritme del nostre dia a dia. De la mateixa manera que les persones evolucionem al llarg de la vida, les nostres experiències també ho fan, i aquesta és precisament la riquesa d'aquest llibre.

Tot i que els nostres estils de vida poden ser diferents i les nostres vivències úniques, he gaudit de la lectura perquè parla del poder de l'amistat, de la bellesa de compartir i de l'impuls d'ajudar-se les unes a les altres. De saber que hi ha algú allà amb qui pots comptar.

La lectura d'aquesta novel·la, com en les obres anteriors de l'autora, és agradable. La seva elecció d'un llenguatge planer i senzill fa que la trama sigui accessible a un ampli ventall de lectores.

"Ningú ens va dir que seria fàcil" és una celebració autèntica de l'amistat que connecta amb qualsevol persona que hagi experimentat la joia de compartir moments especials amb aquelles que estimem. Una lectura que ens recorda la importància d'estimar, riure i créixer junts, de tenir una tribu.

Gràcies Ester, per confiar en mi un cop més 💗.

Sinopsis:

La Sara, la Lisa i l'Eva són amigues des de petites, es van conèixer a classe de ballet. La vida les ha portat per camins diferents, però hi ha una cosa que es manté intacta: la seva amistat. Cada poques setmanes es troben per sopar, posar-se al dia i compartir les seves inquietuds. La Lisa ha d'afrontar la infidelitat del seu marit, l'Eva té un assetjador i vol fer un gir a la seva vida, i la Sara pateix una depressió relacionada amb la menopausa.

Una novel·la que mostra com tres dones s'enfronten a la vida amb les seves virtuts i defectes, els secrets que amaguen i els somnis que persegueixen.

Si voleu seguir els comentaris de l'Eva sobre els llibres que llegeix ho podeu fer al seu blog:

https://avegadesllegeixo.blogspot.com/

I per Instagram:

@emazab

@avegadesllegeixo