dimecres, 28 de juny del 2023

LES RECOMANACIONS DE L’EVA Sota la mar salada de Sergi Caparrós

 Autor: Sergi Caparrós (Barcelona, 1985)

Editorial: Rosa dels vents

Any de la primera edició: 2022

Llengua original: Català

Gènere: Novel·la negra

Número de pàgines: 384

Amb una mica de retard respecte al que tenia previst vull agrair al Sergi l'oportunitat que m'ha donat de poder-me capbussar en la seva obra.

Sota la mar salada és una apassionant novel·la que transcorre en dues línies temporals i que combina els elements d'aventura, misteri, corrupció, secrets familiars, tràfic d'antiguitats... en un escenari marí al Cap de Creus. Ens transporta a un món de tresors perduts amagats en les profunditats de l'oceà.

La trama es desenvolupa amb intriga i tensió i està plena de girs que m'han tingut enganxada des de la primera pàgina.

M'ha sorprès que, tot i ser la primera novel·la de l'autor, està molt ben escrita. Capítols curts i molt diàleg que fan que sigui una lectura amena i, com ja us he dit, trobareu molta intriga que va creixent al llarg de la història.

Les descripcions, totalment encertades, m'han fet sentir al lloc, fins i tot he arribat a endinsar-me dins mar a buscar l'Encalladora.

Us agradaria explorar els tresors del fons del mar?

Sinopsi:

El juny del 1929 un misteriós papir irromp a la vida del Ramon i l'Andreu capgirant-ho tot. Pare i fill desconeixen el valor de l'objecte, però els queda clar que és únic quan hauran de fugir de traficants d'antiguitats i de policies corruptes per protegir l'antigalla. El papir sembla contenir la clau per resoldre molts misteris.

Per començar, l'estranya mort dels pares d'en Ramon.

 

Si voleu seguir els comentaris de l'Eva sobre els llibres que llegeix ho podeu fer al seu bloc:

https://avegadesllegeixo.blogspot.com/


I per Instagram a:

@emazab

@avegadesllegeixo