dimecres, 13 de gener del 2016

Ram Kishan Puri - Taller gratuï d'aprendre a respirar conscientment i presentació del llibre

TALLER  - Aprèn a respirar conscientment
19:00 h

i en acabar

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE - Diario de un buscador
20:00 h

Un recorregut per les vivències de Ram Kishan Puri, viatges, ioga, meditacions, relats, dejunis, coneixements... Una vida d'autodescobriment.

JR Mañero ha viscut des de molt petit a la ciutat de les Borges Blanques. Ram Kishan com a ell li agrada anomenar-se, és un cercador, un aventurer. Des de jove es va interessar pels temes sobre el control de la ment i de les emocions.  

El camí recorregut ha estat llarg i les experiències inoblidables, però l'inici de tot, el canvi més significatiu es va produir fa més de deu anys, quan gairebé sense adonar-se'n, es va introduir al món de l'acte descobriment, el coneixement profund d'un mateix amb la pràctica de diverses filosofies i pràctiques: Teosofia, Ioga (Hatha, Karma, Jnana, Raja, Bhakti), Pranayama, meditació ... 

Des de llavors ha recorregut camins probatoris a la recerca d'experiències que el portessin a una comprensió real de les " veritats "sobre el potencial humà, sobre les capacitats d'auto control dels impulsos primaris ... 

Ha viatjat a la selva Mazateca (Mèxic), conviscut amb monjos a l'Índia, visitat temples i mesquites a Egipte, ha recorregut part dels Estats Units ... coneixent persones de totes les races, costums, unes sàvies i altruistes, altres interessades ... tot per a demanar experiències i per posar en pràctica allò après, perquè ell sent, que quan realment et coneixes, que quan naturalment es descobreixen totes les debilitats així com tots els potencials d'un mateix, és fora de l'entorn de seguretat i comoditat en el que s'ha viscut.

http://ramkishanpuri.blogspot.com.es/

1 comentari:

Ram Kishan Puri ha dit...

Moltes gràcies per la vostra ajuda. Una forta abraçada fins aviat.