dijous, 27 de febrer del 2014

EXPOSICIÓ - L'humor i la sàtira a les publicacions de ponent, avui


Us convidem a visitar l’exposició “L’humor i la sàtira a les publicacions de Ponent, avui”, del 10 de març al 30 d’abril de 2014 a l’Àrea d’Activitats  de la Biblioteca.

Dins l'edició de Caricart 2013 a Lleida, l'Associació Cultural La Quera, amb el suport dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de Lleida i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, varem produir "L'humor i la sàtira a les publicacions de Ponent, avui".
Aquesta exposició vol contribuir a difondre el treball d’un important col·lectiu d’humoristes i dibuixants de les publicacions de les comarques de Ponent.

Els 29 humoristes presents  a la mostra practiquen l’humor de proximitat, aquell lligat a la realitat més propera i  directa del territori.

Dos d’aques humoristes són col·laboradors de la revista La Palanca, el Pere Serra –autor dels mítics Quimet i Cosme- i el Josep Galceran, de vins Galceran, col·laborador de fa uns anys.

Hem preparat juntament amb la revista La Palanca, l'acte de presentació de l'exposició, el 21 de març de 2014, a les 8.30 del vespre, a Àrea d’Activitats de la Biblioteca. Comptarem amb la presència  de l'humorista gràfic Ermengol, col·laborador habitual de la premsa de Lleida.