diumenge, 13 de juny del 2010

X SETMANA DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL EN FOTOGRAFIES

Del 27 de maig al 12 juny la biblioteca Joan Maluquer i Viladot va acollir la X Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a les Terres de Ponent, amb la col.laboració del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil i la Central de Biblioteques de Lleida.

En la inaguració de l'exposició varem gaudir de la visita de Joan Portell, escriptor, pedagog, crític literari i premiat ara fa un any amb el IX
Premi Llibreter al millor àlbum il·lustrat"Fill de rojo".

En Joan Portell va fer un recorregut a l'exposició monogràfica "De l'ABC a l'SMS", als alumnes de 6è de primària de l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre, oferint una selecció de llibres sobre l'evolució al llarg dels anys de l'escriptura i la comunicació fins l'actualitat.

La resta alumnes de primària de l'escola Els Planells d'Artesa de Segre han visitat al llarg d'aquest dies, mitjançant visites escolars organitzades amb col·laboració amb el centre educatiu l'exposició. L'encarregada d'endinsar-los en el món imaginari de l'evolució de l'escriptura ha estat la directora de la biblioteca la Josefina Paris, que ha ensenyat als escolars a gaudir de moltes de les histories que amagen els llibres de l'exposició.