dimecres, 30 de novembre del 2022

LES RECOMANACIONS DE L’EVA El último juego de J. D. Barker

 Autor/a: J. D. Barker (Illinois, 1971)

Editorial: Destino

Any de la primera edició: 2022

Llengua original: Anglès

Traducció: Julio Hermoso Oliveras

Gènere: Thriller

Número de pàgines: 528

Vaig descobrir l'autor amb la trilogia de "El cuarto mono" i vaig quedar-hi enganxada de seguida. No havia llegit res més d'ell però ara m'he decidit a llegir aquesta nova novel·la.

Aquest és un llibre dinàmic, amb molta acció des del primer moment i que es manté durant tota la lectura. Es tracta d'un joc macabra retransmès en directe per la ràdio, on treballa la protagonista.

No m'ha impactat tant com els anteriors però es pot gaudir de la lectura perquè és molt entretingut, està molt ben estructurat i els tempos estan ben marcats. Els personatges, sobretot el dolent, se m'ha quedat una mica curt, crec que es podia haver desenvolupat una mica més el seu caràcter, així com el del policia i el del marit de la protagonista.

Sense ser el mateix, ni de bon tros, m'ha recordat a "La jungla de cristal", sobretot el començament.

En definitiva, si voleu gaudir d'una estona d'entreteniment és un llibre que podeu llegir, ara, si busquen una cosa molt profunda o elaborada el podeu deixar passar.

Us agraden les novel·les amb molta acció?

Sinopsis:

La polémica presentadora de radio Jordan Briggs ha conseguido ser una de las voces más famosas del país, con un estilo de lo más personal: es incapaz de contenerse y dice siempre lo que piensa, por impopular que sea, a micro abierto frente a millones de oyentes.

Cuando uno de sus oyentes, Bernie, le propone empezar un juego en directo, Jordan lo ve cómo la mejor forma de empezar la mañana y acepta, sin darse cuenta de que, sin querer, va a abrir una puerta al pasado y el juego de Bernie se va a convertir en una trampa mortal que dejará muchas víctimas en su camino.

Está claro que Bernie quiere venganza, y Jordan comprenderá que toda acción tiene sus consecuencias… La policía tiene las horas contadas para conseguir atar cabos y anticiparse a este asesino que siempre va un paso por delante.

Si voleu seguir els comentaris de l'Eva sobre els llibres que llegeix ho podeu fer al seu bloc:

https://avegadesllegeixo.blogspot.com/

I per Instagram a:

@emazab

@avegadesllegeixo