divendres, 22 de maig del 2020

CONTES AMB LA GLÒRIA El monstre de colors va l'escola d'Anna Llenas



El Monstre de Colors va a l’escola d’Anna Llenas

El Monstre de Colors s’enfrontarà, aquest cop, al seu primer dia d’escola. Per començar, no sap ni què és! Està una miqueta nerviós. No pateixis Monstre! Allà t’esperen moltes aventures i nous amics.

Pàgina a pàgina l’acompanyarem en el descobriment de les rutines, espais i dinàmiques de l’escola, i coneixerem als seus companys de classe. Li agradarà l’experiència, al Monstre? Segur que sí!

L’Anna Llenas va néixer a Barcelona. És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduada en Disseny Gràfic per l’Escola Llotja (Escola Superior de Disseny i Art). Va fer els primers passos professionals en el sector de la publicitat com a directora d’art a Bassat Ogilvy, i un bon dia va decidir establir-se pel seu compte. Es va especialitzar en Il·lustració a l’Escola Eina (Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona) i va crear els seus propis productes de disseny, que comercialitza des d’aleshores a través de diferents canals. Ha desenvolupat projectes gràfics per a clients tan diversos com La Vanguardia, Nestlé o la Generalitat de Catalunya, entre d’altres. En l’actualitat, s’ha format com artterapeuta i, professionalment, treballa amb altres autors, per a diverses editorials, il·lustrant els seus contes. El Monstre de Colors va ser el primer àlbum que va signar com a autora i il·lustradora.