dimarts, 28 de gener del 2020

REUNIÓ CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA AMB DO - febrer 2020


El dimecres 12 de febrer de 2020 a les 20.00 hores, ens reunirem a la biblioteca per parlar del llibre que hem llegit aquest mes i l'acompanyarem amb una copa de vi del celler Rubió de Sòls.

Títol: L’últim abat
Autor:  Martí Gironell
Editorial: Columna Edicions
Idioma: Català
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-664-153-47


Sinopsi
"Germans! -va anunciar de manera solemne Frigola, visiblement desencaixat-. Us haig de comunicar una notícia que no hauria volgut mai haver-vos-la de referir, i menys en aquests termes. Tots sabeu que avui esperava la visita de l'abat de Breda, el pare Bernat de Josa. -Va fer una pausa per agafar aire abans d'acabar la frase, però tots els gestos eren premonitoris. Va empassar saliva-. L'han trobat... mort, a prop del monestir...".

És la primera d'un seguit de morts violentes a les quals s'haurà d'enfrontar l'últim abat de Sant Benet de Bages, Pere Frigola. Una conxorxa orquestrada pel rei de Castella i la Congregación de la Observancia de Valladolid amenaça de posar en perill els monestirs catalans, que s'uneixen per resistir l'embat imperialista. 

El proper llibre que llegirem al Club de Lectura de la Biblioteca serà “Justícia" de Guillem Clua. 

El Club de Lectura del mes de març està vinculat al programa "Llegir Teatre" del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, on la biblioteca hi participa.