dimarts, 5 de novembre del 2019

APLICACIÓ MÒBIL VIBRA - La Cultura dins teu


Vibra és una aplicació que engloba l’oferta cultural de Catalunya.

Ofereix una nova manera de descobrir i viure la cultura a Catalunya. Et proporciona continguts personalitzats, lúdics i inspiradors.
Està orientada per territori, proximitat i data de manera que et proposa experiències culturals en funció de les teves preferències.

Com funciona?
Hi trobaràs tota l’oferta cultural en teatre, cinema, música, dansa, òpera, exposicions, les programacions municipals estables d’arts escèniques i música, col·leccions i escapades de patrimoni cultural, les activitats dels equipaments culturals. Més de 30.000.
Vibra recorda totes les experiències que has viscut per recomanar-te'n de noves. Sempre adaptades als teus interessos. La informació s’actualitza constantment, cada vegada que la utilitzis serà diferent.
Si accedeixes a l’app amb el teu compte de Facebook, Twitter o Google tindràs quatre maneres de trobar activitats culturals:

EXPERIÈNCIES
·         Destacats. Propostes recomanades.
·         Per a tu. Propostes seleccionades en funció de les teves preferències.
·          A prop teu. Experiències proposades en funció de les teves preferències i proximitat.
·         #joproposo. Experiències que apareixen amb aquesta etiqueta a twitter.
·          
EXPLORAR
Et proporciona l’opció de veure en el mapa les ofertes dels equipaments culturals.

INSPIRA’T
Si no trobes inspiració, Vibra te la proporciona: esdeveniments, autors, mostres, llocs que potser no coneixes, experiències per emocionar-te, descobrir, aprendre, jugar...

PREFERIDES
 Pots etiquetar i compartir les experiències que consideris interessants. Un cop les hagis fet les teves preferides podràs llistar-les per la data en què les vas marcar, per nom, data d’inici d’experiència o data de finalització.
També hi ha la possibilitat d’entrar a l'app sense registrar-te. Vibra et permetrà navegar per l’oferta d’experiències però no podràs introduir personalitzacions i, per tant, rebre informació individualitzada.
Vibra actualitza constantment els seus continguts. Tu també pots fer aportacions a través del hashtag #joproposo

Més informació Departament de Cultura