dimarts, 8 d’octubre del 2019

Anem al Gran Teatre del Liceu amb el Club de Lectura de la Biblioteca a veure Turandot de Giacomo PucciniDivendres 25 d’octubre de 2019
Gran Teatre del Liceu de Barcelona

La biblioteca d’Artesa de Segre participa per segona vegada en el programa LiceuBIB, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques i dins d’aquest programa el divendres 25 d’octubre anirem a veure l’òpera de Giacomo Puccini, Turandot.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint una proposta i recursos adreçada als clubs que tenen lloc a les biblioteques públiques de tot el territori català. Les biblioteques participants a LiceuBIB reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.

Prèviament en Pol Avinyó, historiador i coordinador al territori del Gran Teatre del Liceu, impartirà una conferència per contextualitzar l’òpera que anirem a veure. La xerrada repassarà l’argument de l’obra i donarà algunes claus per gaudir-la plenament.