dijous, 22 de novembre de 2018

CONFERÈNCIA - PRESENTACIÓ de l'òpera de Giacomo Rossini "L'italiana in Algeri"

Dimecres 5 de desembre de 2018
20.00 hores
Àrea Activitats Biblioteca

Amb Pol Avinyó, historiador i coordinador al territori del Gran Teatre del Liceu, impartirà una conferència per contextualitzar l’Òpera L’italiana in Algeri, de Giacomo Rossini.

La seva xerrada repassarà l’argument de l’obra i donarà algunes claus per gaudir-la plenament.

La biblioteca d’Artesa de Segre participa per primera vegada en el programa LiceuBIB, el projecte que porta el món de l'òpera a les biblioteques públiques.

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu col·laboren per a la difusió i promoció de la cultura operística, oferint una proposta i recursos adreçada als clubs que tenen lloc a les biblioteques públiques de tot el territori català. Les biblioteques participants a LiceuBIB reben de part del Servei de Biblioteques els lots de llibres i audiovisuals per als clubs, seleccions de recursos d'utilitat i un reforç de les seves col·leccions d'òpera. Per la seva banda, el Liceu els proporciona una conferència d’introducció a cada obra operística i ofereix avantatges per assistir a les representacions de les òperes.

El dissabte 15 de desembre anirem a veure al Gran Teatre del Liceu l’òpera L’italiana in Algeri de Rossini.