dijous, 24 de setembre de 2015

XERRADA-COL·LOQUI amb Sor Lucía Caram

Divendres, 9 d'octubre de 2015
20:00
Àrea d'Activitats de la Biblioteca

Podreu col·laborar amb la compra del llibre solidari. Els diners obtinguts amb la venda del llibre aniran íntegrament "CONTRA LA POBRESA INFANTIL". 

Lucía Caram  és una monja dominica contemplativa i activista cristiana que fomenta la solidaritat contra la pobresa i viu a Manresa.
A Manresa ha estat promotora de diverses entitats. Ha iniciat la Fundació Rosa Oriol, que ajuda 1.300 famílies desfavorides. Ha impulsat l'espai El costureo, uns horts on dones de diversos orígens tenen feina i destinen verdura fresca al Banc dels Aliments. També ha fomentat la creació el Grup de Diàleg Interreligiós, el Projecte Mosaic de salut mental i un alberg, entre altres entitats.
Participa activament als mitjans de comunicació d'àmbit català i espanyol a través, per exemple, del programa Punt de trobada de Ràdio 4 o El suplement de Catalunya Ràdio. Ha publicat l'autobiografia Mi claustro es el mundo.[1] Va rebre el Premi Català de l'Any 2014.

Obra publicada

  • Saludablemente bien : la homeopatía y la humanización de la medicina, (Madrid: Edibesa), 1999.
  • Celebramos la vida : contemplando y predicando : 1206-2006, (Bilbao: Desclée de Brouwer), 2008. 
  • Mi claustro es el mundo, (Barcelona : Plataforma), 2012.
  • Estimar la vida i compartir-la: sobre la felicitat i el compromís, (Barcelona: Ara Llibres), 2014. 
  • A Dios rogando, (Barcelona: Plataforma), 2014.
  • Sor Lucía se confiesa, (Barcelona: Plataforma), 2015.  

Aquesta xerrada forma part dels actes que la "Penya Barça d'Artesa de Segre i Comarca" que organitza per celebrar el seu 30è aniversari.