dimecres, 17 de juny de 2015

eBiblio Catalunya - Nou servei de préstec gratuït de llibres electrònics

¿Què és eBiblio Catalunya?

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.  


El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio Catalunya, disponible per a  Android.

Què puc trobar a eBiblio?


eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:
 • Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
 • Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc.

 

 Si tinc dubtes, a qui m’adreço?


Per sol·licitar qualsevol informació i aclarir dubtes sobre el servei et pots dirigir a la teva biblioteca, o pots enviar la teva consulta a aquesta adreça electrònica e-biblio.cultura@gencat.cat.


La lectura es podrà fer via streaming (lectura en línia) o mitjançant descàrrega del document. Per fer ús d'aquest servei s'ha de ser usuari de qualsevol de les biblioteques públiques de Catalunya.


Com podeu ser usuaris d’eBiblio Catalunya?

Qui pot utilitzar eBiblio?

Pot fer ús d’eBiblio qualsevol persona que disposi del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir el carnet, el pots demanar directament a qualsevol biblioteca Directori de biblioteques públiques .
A la teva biblioteca pública t'informaran de com cal que facis la sol·licitud i de les condicions d’ús del carnet. Per poder accedir a eBiblio, la teva adreça electrònica ha de figurar obligatòriament entre les dades que s’incloguin en la sol·licitud.
Per accedir al servei cal que t’identifiquis amb el número de carnet d’usuari i la contrasenya o PIN.

 

Com pots fer ús del préstec?

Si ja disposes del carnet de qualsevol biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya pública, clica a "Iniciar sessió" i introdueix el número de carnet d’usuari i la contrasenya o PIN.
Un cop validat, podràs navegar per la plataforma i veure els documents disponibles. Un cop localitzat el document que t'interessi, quan premis el botó "Agafar en préstec" el préstec s'efectuarà automàticament i disposaràs de 21 dies per llegir-lo.
En el cas que el document que t'interessi s'hagi prestat a un altre usuari, el podràs reservar. Quan el document estigui disponible, rebràs un missatge de correu electrònic amb un enllaç per activar o rebutjar el préstec. Disposaràs d’un màxim de 48 hores per acceptar el préstec.

Opcions de lectura

Hi ha diferents opcions de lectura:
 • Reproducció en temps real (streaming), a través de qualsevol navegador del teu ordinador personal o del navegador d’altres dispositius (tauleta, telèfon intel·ligent). Cal iniciar la sessió i, des de la pestanya "Els meus llibres" de l’espai "El meu compte", clicar sobre el botó "Llegir" que apareix al costat de cada llibre.
          A través de l'aplicació eBiblio Catalunya disponible per a IOS i Android, cada usuari es podrà baixar l’aplicació en cinc dispositius mòbils diferents.
          Un cop sincronitzats els documents en préstec, es podran llegir sense necessitat de connexió a internet.
 • Mitjançant la descàrrega, per a ordinadors personals i lectors de llibres electrònics (e-readers) compatibles amb DRM d'Adobe. Per poder-los llegir es requereix instal·lar l’aplicació gratuïta Adobe Digital Editions i disposar d’un compte Adobe ID. Podràs descarregar-te els llibres, transferir-los o accedir-hi en sis dispositius diferents utilitzant el mateix compte d'Adobe ID.
 •  

 

Normativa de préstec

Préstec
Es pot agafar en préstec un màxim de dos documents electrònics de manera simultània, independentment del nombre d’exemplars que cada usuari tingui en préstec en altres suports. 
Renovacions
És possible efectuar una renovació per cada document, sempre que no l'hagin reservat altres usuaris.
El termini de renovació és de 21 dies i s’ha de gestionar durant els tres darrers dies de venciment del préstec.
Devolucions
Una vegada acabat el préstec, el document deixarà de ser accessible des dels teus dispositius.
No podràs tornar a agafar en préstec el mateix document fins que hagin transcorregut 24 hores des de la devolució.
Hi ha l’opció de devolució ràpida. Amb aquesta opció, els usuaris podran tornar el document durant les dues hores següents a la realització del préstec (excepte en el cas del préstec mitjançant la descàrrega).
És possible retornar els préstecs abans de la data prevista, sempre que:
 • no s'hagi descarregat el fitxer Adobe DRM del llibre, mitjançant l’opció "Descàrrega en Adobe DRM".
 • no s'hagin efectuat més de tres devolucions anticipades en els últims 30 dies.
Reserves
Si el títol que t'interessa s'ha prestat a un altre usuari, podràs fer la reserva per llegir-lo quan estigui disponible, tenint en compte que:
 • se seguirà l’ordre de petició de les reserves.
 • cada usuari pot reservar un màxim de dos documents de manera simultània.
Per evitar esperes innecessàries, cada títol admetrà un màxim de tres reserves.
Quan el document estigui disponible i et correspongui per ordre de petició, rebràs un missatge de correu electrònic amb un enllaç per confirmar el préstec. És important que comprovis prèviament en l’apartat "El meu compte" de la teva biblioteca, que l'adreça de correu electrònic és correcta i coincideix amb la que fas servir actualment, ja que en cas contrari, no podràs accedir a la informació sobre les notificacions de reserva que hagis fet.
Disposaràs de 48 hores per a confirmar el préstec, transcorregut aquest temps, si no has confirmat el préstec, la reserva passarà automàticament al lector següent en espera. 
En el cas que, en el moment en que s'hauria d'activar la reserva, tinguis en préstec el nombre màxim de documents per usuari (dos documents), no rebràs el missatge d’avís i la reserva passarà automàticament al lector següent de la llista de reserves.
Si us plau, comprova la teva bústia de correu brossa i la configuració per filtrar-lo, ja que els avisos de reserva es podrien tractar de manera errònia com a correu brossa i, en conseqüència, podries perdre la reserva.


Preguntes freqüents

Dubtes generals
Dubtes sobre Adobe Digital Editions
 • No trobo l'arxiu del document electrònic després de baixar-lo
 • Apareix un missatge d'error quan intento obrir un document electrònic baixat
 • Adobe Digital Editions no reconeix el meu dispositiu
Dubtes generals
» Des del meu navegador no puc llegir els documents d'eBiblio Catalunya
Els navegadors compatibles per a la lectura en línia són:
 • Internet Explorer 10 o superior
 • Google Chrome 28 o superior
 • Mozilla Firefox 23 o superior
 • Safari 7
Amb versions inferiors es pot accedir a eBiblio, agafar documents en préstec, fer-ne reserves o baixar els audiollibres, però la lectura en línia requereix les versions esmentades.
» Què necessito per utilitzar eBiblio?
Pot fer ús d'eBiblio qualsevol persona que disposi del carnet d'usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir el carnet, es pot sol·licitar a qualsevol biblioteca Directori de biblioteques públiques.
A la teva biblioteca t'informaran de com fer la sol·licitud i de les condicions d'ús del carnet. Per poder accedir a eBiblio, el teu correu electrònic ha de figurar obligatòriament entre les dades que s'inclouen en la sol·licitud.
Per accedir al servei cal identificar-se amb el número de carnet d'usuari i la contrasenya o el PIN.
»Quan accedeixo amb la meva clau i la contrasenya apareix un missatge d'error
Per poder utilitzar eBiblio has de disposar d'un correu electrònic actiu, per poder rebre missatges, i que consti en les dades del teu carnet. Pots consultar el correu electrònic que consta en la base de dades entrant a:
Des d'on podràs modificar les teves dades. També et pots dirigir a la biblioteca més propera si necessites ajuda.
>» He oblidat la contrasenya
Si no recordes la teva contrasenya, dirigeix-te a la biblioteca més propera, on t'indicaran com obtenir-ne una o com canviar-la. També pots obtenir una nova contrasenya des de
» Ja tinc en préstec uns documents de la meva biblioteca. Quants documents electrònics puc agafar en préstec?
Pots agafar en préstec un màxim de dos documents electrònics de manera simultània, independentment dels 30 documents que pots agafar en préstec amb el teu carnet.
» He acabat de llegir un document abans de la data, però no el puc tornar
El botó de devolució apareixerà desactivat (en gris) en els casos següents:
 • Si has superat el màxim de tres devolucions anticipades en els últims 30 dies.
 • Si has baixat el fitxer Adobe DRM del llibre mitjançant l'opció "Baixa llibre a Adobe Digital Edition". Recorda que si tens previst llegir el llibre a través de les aplicacions eBiblio Catalunya per a IOS o Android, no cal utilitzar l'opció "Baixa llibre a Adobe Digital Edition", ja que aquesta opció està reservada únicament a la baixada per a la lectura en ordinadors personals o transferència a altres dispositius que no siguin compatibles amb les aplicacions de lectura eBiblio Catalunya per a IOS o Android.
» Acabo de tornar un document, puc tornar-lo a agafar en préstec?
Sí, sempre que no estigui reservat per cap altre usuari i que hagin transcorregut 24 hores des de la seva devolució. 
» No puc renovar un préstec
No pots renovar el préstec si:
 • El document està reservat per un altre usuari.
 • Falten més de tres dies per a la data de devolució de préstec.
 • Has una renovació.
En aquests casos el botó de devolució estarà desactivat (color gris) i apareixerà el text "No renovable". 
» Quants documents puc reservar alhora?
Cada usuari podrà reservar fins a un màxim de dos documents.
» Tinc un document en préstec, però no apareix en la meva aplicació de lectura
Alguns editors publiquen els llibres electrònics en formats específics que actualment no són compatibles amb les aplicacions de lectura i, per això, només estan disponibles per a lectura en ordinadors personals a través del navegador o bé mitjançant el programa Adobe Digital Editions.
» No rebo missatges de correu d'avís de reserves
Comprova que les teves dades de correu electrònic són correctes a:
Si les teves dades són correctes, comprova la teva bústia de correu electrònic no desitjat i la seva configuració de filtratge, ja que els avisos de reserva es podrien tractar de manera errònia com a correu brossa i, com a conseqüència d'això, podries perdre la reserva.
Recorda que en cas que en el moment d'activar-se la reserva tinguis en préstec dos documents electrònics, no rebràs cap missatge d'avís i la reserva passarà automàticament al lector següent en espera. Rebràs l'avís quan no tinguis el nombre màxim de préstecs permès i el document torni a estar disponible.

» Diverses persones poden utilitzar la mateixa aplicació de lectura en el mateix dispositiu?
Una vegada instal·lada, l'aplicació de lectura queda associada a un usuari. L'aplicació es baixa associada a un compte concret, de manera que per accedir a un compte diferent cal desenllaçar el dispositiu i tornar a baixar l'aplicació per associar-la a un compte diferent.
 >> Manual d'usuari

Els millors desitjos per al futur d'aquest nou servei i bona lectura!!

11 comentaris:

Franklin Scott ha dit...

Aquí ve un préstec assequible que canviarà la seva vida per sempre, sóc el Sr. Franklin Scott un prestador de préstecs certificada, ofereixo préstec al sector individual i pública que estan en necessitat d'assistència financera en una baixa taxa d'interès del 2%. El mal crèdit acceptable, els termes i condicions són molt simples i considerate.You mai es penedirà de res en aquesta operació de préstec, perquè vaig a fer-te somriure. La nostra empresa ha registrat una gran quantitat d'avenços en la prestació de serveis financers de primera classe als nostres clients, especialment en l'àrea de la sindicació de préstecs i la provisió de capital per a particulars i empreses. Hem portat indústries en crisi a la vida i recolzar les bones idees de negoci, proporcionant fons per al seu inici fins. Comptem amb una xarxa d'inversors que estan disposats a proporcionar fons de qualsevol quantitat a individus i organitzacions per iniciar negocis i operacions. Correu electrònic: franklinosayandescott@gmail.com vull que vostè entengui el fet que i Mr.Franklin Scott és per ajudar el privilegi menys financera per tornar a la pista, proporcionant tot tipus de préstecs a ells (EG) hipoteques, préstecs per a l'habitatge , préstecs comercials, préstecs incobrables de crèdit, préstecs comercials, préstecs de posada en dalt de capital de treball, préstecs de construcció, préstecs per a automòbils, préstecs d'hotels i préstecs estudiantils, què estàs esperant per el més aviat possible per què no intenta companyia de préstecs Sr. Franklin Scott i estar lliure de deutes qualsevol client interessat s'ha de posar en contacte amb mi el més aviat possible (franklinosayandescott@gmail.com) i jo l'ajudarà amb la quantitat del préstec desig bé, em Enviar avui i vostè serà feliç d'haver-ho fet. Càrrecs i Aplicades 100% Garantit © Gràcies

Maria Harry ha dit...

Hola a tothom,

Benvingut a Maria Harry Loan Firm, agraïm els bons comentaris que han donat a conèixer Internet sobre els nostres bons treballs i agraïm a tots els que han obtingut un préstec de la nostra empresa. Ara anem a fer el que millor fem de nou. Necessites un préstec urgent? Un préstec probablement per expandir o iniciar el vostre propi negoci? Amb un tipus d'interès tan baix com un 2% que s'adapti a qualsevol client i que gaudiran dels nostres serveis. Per tant, contacteu amb nosaltres ara


Correu electrònic: mariaharryloanfirm@gmail.com

Pàgina de Facebook: https://web.facebook.com/Maria-Harry-Loan-Firm-419087971809301/?ref=aymt_homepage_panel

Hangout de Google: Maria Harry

Esperem una resposta de vostè. Gràcies.

cecilia Godfrey ha dit...

Necessites 100% de préstec? Puc atendre les seves necessitats financeres amb menys problemes de rendibilitat, per això li financem només un 2%. Sigui quina sigui la vostra situació, autònoms, jubilats, tinguem una qualificació de crèdit a favor, podem ajudar-nos. Flexiblerepagament més d'1 a 30 anys. Contacta amb nosaltres a: ceciliagodfreyloanfirm@gmail.com


Està buscant préstecs a llarg o curt termini

1 Nom complet: ............................
2 Direcció de contacte: .......................

3. País: ...

4.Sex: ...

5. Import del préstec necessari: ....................
6. Préstecs de durada: ...
7. Número de telèfon directe: ...

Molt amor,

Ceciliagodfreyloanfirm

L
Senyora: cecilia

GREG ANDERSON ha dit...

Necessites un préstec real? Alguna vegada has estat rebutjat per entitats financeres, bancs i altres empreses financeres? Si és així, no us preocupeu perquè GREG ANDERSON Loan Firm, som una empresa de finançament experimentada que ofereix préstecs corporatius, entitats comercials i el públic en general amb un tipus d'interès del 2%. Tenim accés a una col·lecció de diners en efectiu per donar a les empreses i aquelles que tenen previst iniciar un negoci per més petit que sigui. El benestar i la comoditat dels nostres clients és la nostra principal prioritat, poseu-vos en contacte amb el nostre servei d'atenció al client

Ompliu el formulari següent:
DADES DEL SOLICITANT:
1. Nom
2. país
3. Adreça
4. Gènere
5. Treball
6. Has aplicat abans?
7. Ingressos mensuals
8. Nombre de préstecs requerits
9. Durada del préstec
10. Religió
11. On has sentit parlar de nosaltres?
12. Si vostè s'ha negat a donar una raó ............... Envieu-nos un correu electrònic a través de: greglaonfirm2017@Gmail.com
whatsapp número: +1 (409) 313-8232 ... O visiteu la nostra pàgina web: www.gregloanfirm.blogspot.com

More Love ha dit...

Tens un mal crèdit i necessites: Préstec personal Préstec de crèdit Crèdit estudiant? Contacti amb nosaltres per: oullinfinance@gmail.com. Oferim tot tipus de préstecs amb taxes d'interès molt baixes

Raymond Million ha dit...

RAYMOND MILLION | Hola, estàs buscant un finançament / prestamista legítim i de confiança? Necessites un préstec? Necessites ajuda financera urgent? Necessiteu un préstec urgent per pagar els seus deutes o necessiteu un préstec de capital per millorar el vostre negoci? Oferim tot tipus de préstecs amb un tipus d'interès del 2% a particulars i empreses en termes i condicions clares i comprensibles. Realitzem préstecs de qualsevol quantitat a qualsevol destinació, així que contacteu-nos avui per obtenir un préstec instantani avui mateix. Envieu-nos un correu electrònic a: (raymondmillionnloanfirm@gmail.com)

Trust Firm ha dit...

Hola

    Necessiteu un préstec urgent per resoldre les vostres necessitats financeres? Oferim préstecs que oscil·len entre 2.000 i 50.000.000,00, que són fiables, poderosos, ràpids i dinàmics, sense verificació de crèdit i que ofereixen préstecs estrangers garantits al 100% durant el període d'aquesta transferència.


    També vam emetre un préstec de tota la moneda amb un tipus d'interès del 2% per a tots els préstecs ... Si us interessa, torna a través d'aquest correu electrònic.


Si us plau, torneu-nos, si us interessa, a través de trustfirm2010@gmail.comSalutacions,

Senyor Andy Cole

trustfirm2010@gmail.com

trustfund finaceservice ha dit...

Obtenir préstecs ràpids i segurs d'una empresa fiable que oferim serveis financers als individus i propietaris de negocis en una àmplia gamma de serveis financers. Oferim préstecs de 5.000 $ a $ 2.000.000 a una taxa molt baixa de 3% en el període comprès entre 1 i 30 anys. Contacti amb nosaltres per correu electrònic: trustfundfinaceservice@gmail.com

HELEN BENJAMINE ha dit...

PROVEÏDORS DE PRÉSTECS IMMACULATS LIMITADA

Resoldre el vostre problema financer en 24 hores.

             Sou un guanyador de salaris o un propietari d'empresa?
      Obteniu des de 1.000 euros, préstecs de 200.000, 000 euros en 24 hores
                           sense garanties.

               La solució Simple Money.

Per a més consultes, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: Immaculateloanprovidersltd@gmail.com
CEO: Sra. Benjamine
o visiteu la nostra branca: Nivell 29, Tiffany Tower, Jumeirah Lakes Towers Dubai. UAE


                              Gràcies

Sarah Williams ha dit...

¡EN LUGAR DE OBTENER UN PRÉSTAMO, PUEDES OBTENER ALGO NUEVO!

¡Obtenga $ 5,500 USD por día, por 2 años!

Vea cómo funciona, ¿sabe que puede hackear cualquier cajero automático (ATM) con una tarjeta de cajero automático pirateada? Tome una decisión antes de aplicar, trato directo ... ¡Solicite una tarjeta de cajero automático en blanco ahora y reciba millones en una semana !: contáctenos

por correo electrónico: anonymousblankatmcard@gmail.com

Tenemos tarjetas ATM especialmente programadas que se pueden usar para hackear cajeros automáticos, las tarjetas ATM se pueden usar para retirar en cajeros automáticos o deslizar, en tiendas y puntos de venta. Vendemos estas tarjetas a todos nuestros clientes y compradores interesados ​​en todo el mundo, la tarjeta tiene un límite de retiro diario de $ 5,500 en cajero automático y un límite de gastos de hasta $ 50,000 en las tiendas según el tipo de tarjeta que solicite :: y también si lo necesita de cualquier otro servicio de pirateo cibernético, estamos aquí para usted en cualquier momento cualquier día.

Para más información, envíenos un correo electrónico a anonymousblankatmcard@gmail.com


AQUÍ ESTÁ NUESTRA LISTA DE PRECIOS PARA LAS TARJETAS ATM:

Las tarjetas que retiran $ 5,500 por día cuestan $ 200 USD

Las tarjetas que retiran $ 10,000 por día cuestan $ 350 USD

Las tarjetas que retiran $ 35,000 por día cuestan $ 750 USD

Las tarjetas que retiran $ 50,000 por día cuestan $ 4500 USD

Las tarjetas que retiran $ 100,000 por día cuestan $ 7500 USD

¡decida antes de aplicar, trato directo!

El precio incluye gastos de envío y cargos, haga su pedido ahora: contáctenos a través de

dirección de correo electrónico: anonymousblankatmcard@gmail.com

Elena Nino ha dit...

Benvolguts sol·licitants de préstec

Tens alguna dificultat financera? Voleu començar el vostre negoci? Aquesta empresa creditícia va ser organitzada per organitzacions de drets humans a tot el món amb l'únic objectiu d'ajudar els pobres i les persones amb dificultats financeres de la vida. Si voleu sol·licitar un préstec, consulteu-nos amb els detalls a continuació del correu electrònic: elenanino0007@gmail.com

Nom:
Import del préstec necessari:
Durada del préstec:
Número de mòbil:

Gràcies i Déu beneeixi
CONFIANÇA
Elena