dijous, 23 de gener del 2014

XERRADA-COL·LOQUI amb Carme Borbonés

Us convidem a la xerrada-col·loqui amb Carme Borbonés, Presidenta de Càritas Catalunya, el divendres 28 de febrer  a les 8 del vespre a lÀrea d'Activitas de la Biblioteca.
L'acte està organitzat per la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot, Càritas Parroquial d'Artesa de Segre, l'Ajuntament d'Artesa de Segre,  i les Biblioteques Públiques de Catalunya.  Està patrocinat per l’empresa de venda per internet de productes del Montsec, La Forca.
Carme Borbonès i Brescó és presidenta de Càritas a Catalunya. Aquesta organització humanitària de l’Església Catòlica desenvolupa una acció de recolzament i promoció social a diversos grups socials en situació de precarietat i/o exclusió social; ajuda als marginats de la societat, els dóna refugi per alguns dies, alimenta als més necessitats i presta serveis bàsics de salut.

També és membre i Secretaria del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat de Catalunya i professora de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest Consell és un òrgan col·legiat assessor del president de la Generalitat i del Govern, en matèries de polítiques orientades a impulsar un procés de desenvolupament del sistema de benestar social i de la família. Els seus membres provenen de l’àmbit associatiu, acadèmic, empresarial o professional.

És Premi Persona i Democràcia (2012), que atorga l'entitat sense ànim de lucre Persona i Democràcia-Joaquim Xicoy en reconeixement a la "tasca exemplar caracterizada per valors humanístics i democràtics”.