dijous, 15 de març del 2012

CLUB DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA - març 2012

La reunió del Club de Lectura de la Biblioteca serà el dimecres 21 de març a 2/4 de 10 de la nit. Aquest mes  hem escollit per llegir i comentar el llibre de George Orwell,  La rebel·lió dels animals.

FITXA TÈCNICA
La rebel·lió dels animals
Orwell, George
Títol original: Animal farm
Ed. el Balancí
Traducció: Marc Rubió
Data publicació: 01/06/2003
Pàgines 109
ISBN 84-297-5298-6

BIOGRAFIA George Orwell

TEXT DE CONTRAPORTADA
La rebel·lió dels animals, un dels clàssics més importants de la literatura universal, és una faula senzilla i tràgica que relata la rebel·lió dels animals del mas dels Jones contra els seus amos. És la història “d’una revolució que va acabar malament i de les excel·lents excuses que es van anar inventant pas a pas per jsutificar la perversió de la doctrina original”, tal i com va escriure Orwell a la solapa de la primera edició del llibre, el 1945. Concebuda com una sàtira de l’estalinisme, el caràcter universal del seu missatge fa d’aquesta obra mestra una anàlisi extraordinària de la corrupció que engendra el poder i una crítica del totalitarisme.

El proper llibre que llegirem al Club de Letura de la Biblioteca serà  El temps de les cireres de Montserrat Roig.  Sí esteu interessats en participar, passeu per la biblioteca i us informarem.